پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

وزیر پیشنهادی کار باید هر چه زودتر معرفی شود

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی گفت: معرفی هرچه سریعتر وزیر برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌ها در مورد معیشت مردم، بازنشستگان و کارگران بوده، انتظار مجلس از دولت انقلابی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی؛ نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بی‌برنامگی و رها شدن کارها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اوج خود رسیده است؛ متاسفانه بعد از گذشت 5 ماه از سال هنوز در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تصمیم قطعی اعلام نشده است و با سهل‌انگاری سازمان تامین اجتماعی و گذشت چندین ماه همچنان چند میلیون نفر در بلاتکلیفی بسر می برند.

 

وی با تاکید بر اینکه وظیفه شرعی و قانونی مجلس، نظارت بر اجرای قانون است، ادامه داد: آیا این وضعیت جز مدیریت ضعیف عنوان دیگری می‌تواند داشته باشد، آیا ما نمایندگان ملت جوابی مستدل برای موکلان، مردم و بازنشستگان گرانقدرمان داریم؟

 

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: کمیسیون تخصصی اجتماعی هم با تشکیل کمیته ارزیابی و نظارت و هم تعیین اعضای هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی قطعا به وظایف قانونی و شرعی خود عمل خواهد کرد و به هیچ وجه در برابر منافع ملت با احدی تعارف نخواهیم داشت؛ دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی نباید تاوان مدیریت ضعیف افراد بی‌تجربه را بدهد.

 

اسماعیلی تصریح کرد: ما در نشست سه‌شنبه آتی کمیسیون اجتماعی، اعضای هیئت رئیسه ‌تیم تحقیق و تفحص را انتخاب خواهیم کرد تا هر چه سریع‌تر در سازمان تامین اجتماعی مستقر شوند و انتظار داریم سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته بعد تکلیف حقوق سایر سطوح را معلوم کند در غیر این صورت از تمام ظرفیت قانونی خود برای اجرای قانون مخصوصا در مورد وزرایی که عضو هیئت امنای تامین اجتماعی هستند، استفاده خواهیم کرد.

 

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: معرفی هرچه سریعتر وزیر برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌ها در مورد معیشت مردم، بازنشستگان و کارگران بوده، انتظار مجلس از دولت انقلابی است.

ارسال نظر
آخرین اخبار