دیدار زهرا پزشکیان با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد وزیر اطلاعات: اسناد تأسیسات اتمی اسرائیل را به دست آوردیم/ این اسناد موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود قائم‌پناه: امسال با ۸ هزار مگاوات ناترازی بیشتر از سال گذشته مواجه شده‌ایم/ قیمت برق برای پرمصرف‌ها افزایش خواهد یافت آغاز نصب نیروگاه‌های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص ابهامات مطرح‌شده درباره تصویب پالرمو ورود مجلس به حواشی تیم دو و میدانی در کره جنوبی نامه معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد اعلام وصول شد قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد واکنش موسوی به قتل الهه حسین‌نژاد: ما مسئول تامین امنیت زنان هستیم ضربه دستگاه اطلاعاتی ایران به اسرائیل + جزییات  رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌های شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود سخنگوی دولت: موضوع اتباع مجاز را از اتباع غیرمجاز تفکیک می‌کنم / توجه دولت بر این است که اتباع غیرمجاز را به کشورشان برگرداند پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد

وزیر پیشنهادی کار باید هر چه زودتر معرفی شود

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی گفت: معرفی هرچه سریعتر وزیر برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌ها در مورد معیشت مردم، بازنشستگان و کارگران بوده، انتظار مجلس از دولت انقلابی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی؛ نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بی‌برنامگی و رها شدن کارها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اوج خود رسیده است؛ متاسفانه بعد از گذشت 5 ماه از سال هنوز در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تصمیم قطعی اعلام نشده است و با سهل‌انگاری سازمان تامین اجتماعی و گذشت چندین ماه همچنان چند میلیون نفر در بلاتکلیفی بسر می برند.

 

وی با تاکید بر اینکه وظیفه شرعی و قانونی مجلس، نظارت بر اجرای قانون است، ادامه داد: آیا این وضعیت جز مدیریت ضعیف عنوان دیگری می‌تواند داشته باشد، آیا ما نمایندگان ملت جوابی مستدل برای موکلان، مردم و بازنشستگان گرانقدرمان داریم؟

 

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: کمیسیون تخصصی اجتماعی هم با تشکیل کمیته ارزیابی و نظارت و هم تعیین اعضای هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی قطعا به وظایف قانونی و شرعی خود عمل خواهد کرد و به هیچ وجه در برابر منافع ملت با احدی تعارف نخواهیم داشت؛ دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی نباید تاوان مدیریت ضعیف افراد بی‌تجربه را بدهد.

 

اسماعیلی تصریح کرد: ما در نشست سه‌شنبه آتی کمیسیون اجتماعی، اعضای هیئت رئیسه ‌تیم تحقیق و تفحص را انتخاب خواهیم کرد تا هر چه سریع‌تر در سازمان تامین اجتماعی مستقر شوند و انتظار داریم سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته بعد تکلیف حقوق سایر سطوح را معلوم کند در غیر این صورت از تمام ظرفیت قانونی خود برای اجرای قانون مخصوصا در مورد وزرایی که عضو هیئت امنای تامین اجتماعی هستند، استفاده خواهیم کرد.

 

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: معرفی هرچه سریعتر وزیر برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌ها در مورد معیشت مردم، بازنشستگان و کارگران بوده، انتظار مجلس از دولت انقلابی است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار